Bugun...



Dünya Kur’an Okuma Şampiyonu Elbistan’da

Elbistan Belediyesi Kent Konseyi tarafından organize edilen 5. Ramazan Çadırı Etkinlikleri kapsamında, 2010 Dünya Kur’an-ı Kerim Okuma Birincisi Hafız Ali Tel, Elbistanlılara çok anlamlı ve özel bir ziyafet verdi.

facebook-paylas
Tarih: 23-07-2018 19:53

Dünya Kur’an Okuma Şampiyonu Elbistan’da

Elbistan Belediyesi Kent Konseyi tarafından organize edilen 5. Ramazan Çadırı Etkinlikleri kapsamında, 2010 Dünya Kur’an-ı Kerim Okuma Birincisi Hafız Ali Tel,  Elbistanlılara çok anlamlı ve özel bir ziyafet verdi.

Her yıl geleneksel olarak Elbistan Belediyesi Kent Konseyi tarafından düzenlenen Ramazan organizeleri ve 5. Ramazan Çadırı Etkinlikleri dolu dolu yaşanmaya devam ediyor. Bu kapsamda Elbistan’a davet edilen 2010 Dünya Kur’an-ı Kerim Okuma Birincisi  Hafız Ali Tel , Şehit Mehmet İnan Parkı’nda vatandaşlarımıza  Kur’an  sevdalıları ile buluştu.


Her gün farklı bir etkinliğin yaşandığı Şehit Mehmet İnan Parkı 28 Temmuz 2013 Pazar günü çok farklı bir manevi ana tanıklık etti. Yaklaşık 1 saat boyunca muhteşem sesi ve hitap gücüyle Kur’an-ı Kerim okuyan Hafız Ali Tel hoca, Şehit Mehmet İnan Parkı’nı hınca hınç dolduran vatandaşlarımıza duygusal bir an yaşattı.

Programa katılan vatandaşlar, bu tür organizasyonlar ile 11 ayın sultanı Ramazanı Şerifi daha yoğun bir duygu atmosferinde yaşatan Elbistan Belediye Başkanımız Sayın Av. Durmuş Küçük beye teşekkür ettiler.


                Program sonrasında unutmamak ve unutulmamak dileğiyle Ali Tel’e plaket takdim edildi. Elbistan’a gösterdiği ilgi nedeniyle teşekkürler sunuldu.







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI