Bugun...



BMW 7 serisi'nin gizli görüntüleri ortaya çıktı

Makyajlı BMW 7 serisi parçalı kamuflajlı haliyle görüntülendi. Otomobilin ön ve arka yüzünde bazı değişiklikler meydana gelen 7 serisi'nin geri kalan kısımları açık şekilde görüntülere yansıdı.

facebook-paylas
Tarih: 18-07-2018 16:57

BMW 7 serisi'nin gizli görüntüleri ortaya çıktı

BMW 7 serisi kamuflajlı haliyle görüntülendi. Otomobilin makyajlı haline ait yeni görüntülerde ön ve arka yüzünde bazı değişiklikler yapıldığı söyleniyor. Tam da bu kısımları kamuflaj ile kapatılmış olan 7 serisi'nin, geri kalan kısımları açık bir şekilde görüntülere yansıdı. X7 SUV ile benzer tasarım detayını ortaya koyan otomobil, ön tarafında ızgaraların büyüdüğünü yansıtıyor. 

Ön tamponun alt kısmındaki hava girişlerinin daha büyük olması, makyajlı 7 serisini daha sert bir görünüme kavuşturuyor. Bunun dışında otomobilin arka kısmında yer alan buz hokeyi çubuğu görünümlü LED'li arka farlara hiç dokunulmasa da kendini güncellediği söylenebilir. 

BMW 7 serisi'nin kabini kendini göstermesede, sürücüler öncekibazı fotoğraflarında iç mekan tasarımını görme fırsatı yakalamıştı.  İç mekandaki güncellemeler arasında güncellenen dijital gösterge paneli, çeşitli kabin materyallerinin değiştirilmesi ve yarı otonom sürüş için artırılmış sürücü asistanı donanımları gibi şeyleri sayabilir. 

Makyajlı 7 Serisi’nde bulunacak olan güncellenmiş motor seçenekleri ise henüz bilinmiyor. Fakat mevcut motor seçeneklerinden farklı birkaç değişiklik kesin olarak bekleniyor. Beklenen bu değişiklik, birkaç motor seçeneğinde beygir gücü artışı yönünde.

Söylentilere göre BMW, makyajlı 7 Serisi’ni bu yılın sonlarında tanıtacak. Bu araçların üretimine 2019’un Mart ayında başlanacak ve Avrupa’daki maddi durumu iyi olan müşteriler bu lüks sedanı o aylardan itibaren satın alabilecekler.

 

 

 




Kaynak: www.milliyet.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER OTOMOBİL Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI