Bugun...



Lanmodo otomobil şemsiyesi

Otomobil şemsiyesi son günlerde yaşanan hava şartlarına karşı aracınızı korumak amaçlı geliştirilen bir üründür. Özellikle sürücüler, otomobillerini güneşin altında kalmasını ve doludan etkilenmemesi için bu tarz koruyucu şemsiyeler kullanıyorlar. Çok fonksiyonlu bir çadır olan Lanmodo otomobil şemsiyesi de, tüm otomobil şemsiyelerini unutturan ilgiç bir yöntemle karşınıza çıkıyor. İşte Lanmoda otomobil şemsiyesi hakkında tüm bilgiler...

facebook-paylas
Tarih: 18-07-2018 16:57

Lanmodo otomobil şemsiyesi

Otomobil şemsiyesi özellikle son günlerde yaşanan hava şartlarına karşı otomobilinizi korumak için tasarlanan bir üründür. Kimse yeni yıkattığı otomobilin kirlenmesini, güneşin altında kalmasını ve özellikle doludan zarar gelmesini istemiyor. Bu sayılan faktörlere karşı üretilmiş otomobil şemsiyeleri çok kullanışlı ve sağlam olmuyor. Çünkü otomobil brandaları, aracın gövde kısmına zarar veriyor. İşte bu noktada çok fonksiyonlu bir çadır olan Lanmodo otomobil şemsiyesi, tüm otomobil şemsiyelerini unutturan ilginç bir yöntemle karşınıza çıkıyor. 

Lanmodo otomobil şemsiyesi özellikleri:

Lanmoda tarafından geliştirilen otomobil şemsiyesi otomatik özelliği ile sürücülere kolaylık sağlıyor.

Görünüşte normal bir şemsiye gibi görünen bu ürün, kapalı haliyle bagajda taşınabiliyor. 

Ürünü açtığınız zaman neredeyse bütün otomobilleri koruma altına alabiliyor.

Farklı boyutlarda her araca uygun tasarlanan Lanmodo otomobil şemsiyesi otomobilin üst kısmına vakum ile takılıp, kablosuz kumandası ile saniyeler içerisinde açılabiliyor. 

Çok fonksiyonlu bir çadır olan Lanmodo kamp çadırına ve plaj şemsiyesine de dönüşe bilmekte. 


 
Tek şarjla 45 gün boyunca kullanılabilen şemsiye, oldukça dayanıklı, dolu yağsa da, aracınızı hem yağmur hem kar hem de düşebilecek saksı / kiremit / oyuncak gibi objelere karşı koruyabiliyor. 

Fiberglas malzemeden üretildiği için çok sağlam olan ürün, 30 saniyede kurulabiliyor. Kurulum sonrası şemsiyeyi açmak ise söylendiği kadarıyla sadece 8 saniye sürüyor. 

Çadırının siyah olduğuna bakmayın istediğiniz renkte sipariş verebiliyosunuz.

Ayrıca bir bacak ünitesi ile şemsiye normal bir kamp alanında da kullanılabiliyor. 

Peki fiyatı ne kadar? Nereden satın alabiliriz?

Bu güzel ürünün tek olumsuz yanı ise fiyatı gözüküyor. 300 dolar satış fiyatı bulunan bu ürünün henüz Türkiye üzerinden bir satışı maalesef yok.

 

 




Kaynak: www.milliyet.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER OTOMOBİL Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI